Mezinárodní výstava psů DUO CACIB Brno - 2.2.2013

17.02.2013 06:03

Dne 2.2.2013 jssem spolelčně s Vendy Hauptmanovou a Danou Kešnerovou vyrazil na naší první společnou výstavu DUO CACIB v Brně . Premieru Tu neměla jen Dana ale i naše štěňátka Nanny (Vrabarbull Sapphire Star) a Attila Sweet Sunlightstar . Já jsem si sebou vezl ještě zapůjčeného Jeppa (Asassin Bomb Sunlightstar) . Dospělý psí doprovod zabezpečovala Bouĺa (Heidy Olsaff) . Na místě jsme se setkali ještě s majiteli Avatara Boye Sunlightstar manželi Šmídkovými . Výstavu posuzoval rumunský rozhodčí Simu Calin .
Jako první jsem do výstavního klání zasáhnul Já s Jeppem a společně s námi zasáhla do bojů i paní Dagmar Šmídková s Avatarem.
Pan rozhodčí byl běhací a ta jsme su dali pár koleček  potom si Pejsky nechal postavit a posuzoval. Jepp se předvedl nádherně a zůročil naší třítýdenní přípravu na tuto výstavu . Paní Dagmar Šmídková předvedla Avatara perfektně a on ukázal také hezky svoje kvality . V kruhu se rozpoutal skoro " bratrovražedný" boj. No a jak to celé dopadlo ?
Asassin Bomb Sunlightstar vyhrál třídu štěnat pejsků s oceněním VELMI NADĚJNÝ 1
Avatar Boy Sunlightstar byl druhý s oceneěním  VELMI NADĚJNÝ 2
Takže veliký úspěch Emči štěňátek a GRATULACE a poděkování manželům Šmídkovým .
Další se šly vystavovat do výstavního kruhu ve třídě štěňat fenky Nanny s Vendy a Attila s Danou . Konkurence byla veliká , ve třídě se i vystavovala Emči nejmladší nevlastní sestra v majetku Emmy chovatelky Tamary Včelákové a mnoho dalších hezkých fenek . Já jsem byl zvědavý na premieru Dany a Atilkou a jak se předvede Nanny s ostřílenou Vendy . Všechny čtyři předčily mé očekávání . Dana s Atilkou předvedla krásný výkon a Attila se hezky vystavovala . Nannynce se moc běhat v kruhu nechtělo, ale Vendy to s ní umí a tak konečný výsledek byl velmi hezký výstavní výkon a dovolím si říct , že postoj Nanny byl nejlepší ze všech .
No a jak holky dopadli ?
Attila Sweet Sunlightstar získala ocenění  VELMI NADĚJNÁ 2
Vrabarbull Sapphire Star získala ocenění VELMI NADĚJNÁ .
Oběma vystavovatelkám moc gratuluji, Daně k úspěšné premieře a Vendy děkuji za opravdu nádherný výkon s Nanny .
Jako poslední z naší skupinky šla vystavovat Vendy s Bou'lou . Bolinka je sportovní fenky plná jiskry a temperamentu a s vendy jsou jak jedno tělo. na jejich práci v kruhu je radost se dívat a Bubči soustředěný a nehnutý postoj bez jakéhokoliv pamlsku a jiného motivátoru je přímo učebnicový . Vendy s Boulinkou zabojovala předvedla nádherný výkon.
No a  jak dopadly ?

Heidy Olstaff získala ocenění VÝBORNÁ .
Tím jsme ukončili naší účast na výstavě , Odchov Sunlightstar získal krásné úspěchy a udělal mi radost . Velký dík manželům Šmídkovým za předvedení Avatara, za péči o něj a možnost ho vidět . Děkuji majitelce Asassina Denice Baluškové za zapůjčení pejska a možnost ho odprezentovat na výstavě . A závěrem VELIKANÁNSKÝ DÍK VENDY S DANOU za prezentaci našich fenek a za to , že to se mnou vydržely :-) .

fotečky na :

https://bulda-tedy.rajce.idnes.cz/DUO_CACIB_Brno_2.2.2013/