Turnaj tug of war F1 - Praha - Rychety 2.10.2010

14.10.2010 13:00

     V sobotu 2.10.2010 jsme vyrazili na zkušenou na tradiční turnaj v TUG OF WAR - F1 pořádaný Lucky bull teamem. Přatahovat se šla Algiz se Zuzanou a Já s Emčou,Katkou a Argem jsme šli fandit. Přijel se přetahovat taky náš kamarád z Vysoké Pece  Jim s paničkou Zuzkou. Pro Algiz i Jima to byly první závody v přetahovačce a tak jsme to brali jako seznamovačku s atmosférou. Na místě jsme potkali Michala s Jančou a  staffbulíkem Dimem.
     Při losování zafungovali Murphyho zákony a Algiz si vylosovala Jima. Jejich souboj byl krátký, hlavně z důvodu špatně podaného peška Algiz. Vyhrál Jim a pokračoval do druhého kola. Mezitím DIMO podal heroický výkon a porazil prvního pitbulla .  V daším kole nastoupil Jim proti hnědé fence pitbulla a po několika minutách prohrál. Jim sice pořádně zakousl, ale v okamžiku zákusu protivnice si peška v tlamě přehodil a držel na jednom zubu. Sice se mu trochu peška podařilo 
dokousnout ale držel opravdu jen na krajíčku a i když peška nechtěl dát tak musel.
     Dimo mezitím porazil další pitbullku a měl se tahat o finále. Bohužel si při posledním souboji vylomil narušený zub a do dalšího souboje už nemohl jít. Přesto Dimo podal obrovský výkon a v mých očích se stal hrdinou dne . Jeho odhodlání si zaslouží veliký obdiv. 

DIMO 



Závody pokračovali dál a mě se ze všech psů co zústali líbil pitbull Mad Max a fenka Ája. Sice ani jeden z nich nevyhrál , ale oba podali krásný výkon a Mad Max i tahání vleže na zádech :-).

Celý turnaj vyhrál pitbull Apollo , který ve finálové trojce dokázal porazit oba své soupeře. 
Nám turnaj přinesl dvě věci a to psi získali zkušenosti a my jsme okoukli jak to dělají ti nejlepší. Už se těšíme na příští ročník.

Jim a Algiz

 

https://bulda-tedy.rajce.idnes.cz/F1_tug_of_war_2.10.2010/